Anunt redeschidere inscriere cursuri de formare

In atentia medicilor din domeniile ATI, urgenta, chirurgie, oftalmologie, din cele 8 regiuni de dezvoltare, implicati in domeniul prioritar de sanatate “Cancer”

 

In vederea derularii optime a activitatilor proiectului: ”Program de formare a personalului medical pentru implementarea tehnicilor de ecografie în managementul pacientului oncologic din domeniile prioritare de sănătate”, anuntam redeschiderea sesiunilor de formare si de inscriere a persoanelor interesate la cursurile de pregatire profesionala specifica, pentru anul 2020.

 

Persoanele interesate sa participe la unul dintre modulele de curs sunt rugate sa urmareasca in site-ul proiectului www.atiecho.ro, programul sesiunilor de formare 2020, care va fi apdatat in urmatoarea perioada, in functie de posibilitatea organizarii derularii cursurilor.

 

Inscrierea candidatilor se face prin intermediul paginii web a proiectului, accesand sectiunea ”Inscrieri/Cursuri de formare”. Tot aici sunt prezentati pasii de urmat si documentele necesare in vederea finalizarii inscrierii.

 

Pentru alte detalii, va rugam sa ne scrieti la contact@atiecho.ro.

 

Anunt redeschidere inscriere cursuri de formare